K A N D I D A A T G E G E V E N S  D R O P B O X

Indien je kandidaat bent voor de graadexamens (of ouder van kandidaat) zul je door de docent verwezen zijn naar de kandidaatgegevens dropbox om je gegevens achter te laten. Ga hieronder naar de dropbox:

naar de kandidaatgegevens-dropbox

 

Inloggen Mijn-LGP

Mijn-LGP is een onderdeel in de 'oude' website, waar leden-docenten kandidaten inschrijven en vervolgens de gegevens beheren.
Nieuwe docenten die nog nooit in Mijn-LGP zijn ingelogd vinden in het inlogscherm een link naar de pagina om eenmalig te registreren.

Inloggen Mijn-LGP

 

Uw examenlocatie

Uw-examenlocatie is een onderdeel op de oude website waar, direct gevoed uit de Mijn-LGP database te zien zijn:

  • Info locatie - adres, gegevens coördinatoren, een link naar google-maps voor de route, en ook aanvullende route- en parkeerinformatie indien door de coördinator ingebracht.
    N.B. De meeste van deze info is ook in de nieuwe website afdeling graadexamens te zien.
  • Dagindeling - Zodra de gegevens bekend zijn zijn hier de tijden van de examensessies binnen een locatie te zien, inclusief de namen van de kandidaten, en in welke sessie ze zijn ingedeeld.
  • Geslaagde kandidaten - zodra de examens geweest zijn geven de coördinatoren hier aan wie voor welke graad geslaagd zijn.

Deze informatie is ook beschikbaar op de 'nieuwe' website.
Omdat dit onderdeel direct gevoed wordt vanuit de database en daarom een betrouwbare referentie is, vermelden we nog wel de link:

Naar uw-examenlocatie