Inloggen als LGP Docent

Bent u geregistreerd?

Om in te kunnen loggen in Mijn-LGP heeft u zich eenmalig (vanaf 2010) moeten registreren. Heeft u dat niet gedaan dan kunt u niet inloggen. U kunt uzelf eenmalig registreren op deze pagina.

Wachtwoord vergeten? - Klik hier
Login problemen? - Klik hier

Klik hier om het helpkader in te klappen.

Wat zijn de "toegangsgegevens" voor uw Mijn-LGP account?
  • e-mail adres (voor inloggen)
  • wachtwoord (voor inloggen)
  • geheime vraag+antwoord (voor oplossen "wachtwoord vergeten" en "e-mail onbereikbaarheid")
Hoe werk ik veilig, en zodanig dat ik zaken kan herstellen?

Met een werkend e-mailadres, een veilig wachtwoord, en een goede geheime vraag+antwoord combinatie waarvan u zeker bent dat u het antwoord weet en een ander het niet kan raden.

Problemen zelf oplossen:

Wachtwoord vergeten

Het e-mailadres binnen uw Mijn-LGP account is ok, en u weet uw geheime antwoord.
Klik in de loginpagina op 'Wachtwoord vergeten?' en volg de instructies. U komt dan bij uw geheime vraag waarop u uw antwoord geeft. U kunt uw nieuwe wachtwoord zelf instellen en via een activatie e-mail activeren.

Ik heb een ander e-mailadres en het e-mailadres waarmee ik een Mijn-LGP account heb bestaat niet meer..

U weet uw wachtwoord nog en u weet uw geheime antwoord.
U kunt u nog wel inloggen met dat oude e-mailadres. Het is belangrijk dat u uw oude e-mailadres in uw account vervangt door uw nieuwe e-mailadres. Ga in Mijn-LGP naar "toegangsgegevens wijzigen". U komt in die pagina door de geheime vraag te beantwoorden. (Niet via e-mail verificatie want u heeft dat e-mailadres niet meer...) Vervolgens kunt u uw e-mailadres wijzigen.

Ik weet mijn geheime antwoord niet meer

Het e-mailadres binnen uw Mijn-LGP account is ok en u weet uw wachtwoord.
Ga in Mijn-LGP naar "toegangsgegevens wijzigen". U komt in die pagina via e-mail verificatie. Vervolgens kunt u uw geheime vraag/antwoordcombinatie zien en eventueel aanpassen.

Zoals u hierboven kunt zien, indien slechts één van 3 peilers (e-mail, wachtwoord, geheim antwoord) ontbreekt kunt u zelf de zaken herstellen.

Interventie van de webmaster

..is nodig indien 2 van de 3 peilers, of alle peilers problemen geven.
Stuur dan een e-mail naar harry@marsandmc.nl met:
• uw naam
• postcode
• vanaf hetzelfde e-mailadres als in uw account staat. Mocht dat e-mailadres fout zijn en niet meer in werking, noem dan wel dat foute e-mailadres als u het weet, en zorg dat de e-mail wordt verstuurd vanaf het nieuwe e-mailadres dat u in uw account wilt hebben.
• benoem uw probleem.

Ik pas zaken aan in uw account als dat nodig is, en stuur u de gegevens toe waarmee u weer verder kunt, en bijv. een nieuw wachtwoord zelf kan instellen.

De webmaster kan uw wachtwoord NIET zien, en ook niet wijzigen. Dat dient u altijd zelf te doen in uw account, of via de Wachtwoord-vergeten optie in het inlogscherm van Mijn-LGP.

Klik hier om het helpkader in te klappen.

E-mail adres onthouden - als u het hokje aanvinkt onthoudt de computer uw e-mailadres in een cookie zodat u het een volgende keer niet hoeft in te geven.

 

Uw e-mail adres: Onthoud e-mailadres help
 
Uw wachtwoord: